Το χρώμα της χρονιάς για φέτος είναι ένας δυνατός και ακαταμάχητος συνδυασμός!

TIP: Ο συνδυασμός δύο κυρίαρχων χρωμάτων μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλα αποτελέσματα. Συζητήστε με τον ανθοδέτη σας το ποσοστό του ενός και του άλλου χρώματος και εξασφαλίστε ότι θα συνυπάρχουν αρμονικά!

Τα χρώματα της PANTONE για το 2021 είναι ένας συνδυασμός ήρεμου PANTONE 17-5104 Ultimate Grey και ενός φωτεινού PANTONE 13-0647 Illuminating. H γενική διευθύντρια της PANTONE, Leatrice Eisenman, αναφέρει πως η επιλογή δύο ανεξάρτητων χρωμάτων αναδεικνύει πώς διαφορετικά στοιχεία μπορούν να εκφράσουν ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας. Ο συνδυασμός του ‘ήρεμου’ και σταθερού γκρι και του φωτεινού κίτρινου εκφράζει θετικότητα και σθένος. Ο στόχος…. να επισημάνουν πως δεν είναι απαραίτητο να περιστρέφονται όλα γύρω από ένα χρώμα ή ένα άτομο, αλλά περισσότερα από ένα.

Ένας γάμος δύναμης και αισιοδοξίας

Το ‘πάντρεμα’ αυτών των δύο χρωμάτων ανοίγει νέους ορίζοντες στις φετινές τάσεις. Το φωτεινό και χαρούμενο κίτρινο είναι ιδανικό για να δώσει χρώμα, να σας γεμίσει ζωντάνια και κέφι. Ενώ το απαλό γκρι συνδυάζεται ιδανικά με γήινες αποχρώσεις, φυσικά στοιχεία και εκπέμπει συναισθήματα σταθερότητας και ηρεμίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *